Deel dit artikel
-

Jumbo opent nieuwe ophaalpunten

Jumbo Supermarkten opent volgende week wederom vijf ophaalpunten voor online bestellingen. Het gaat om Pick Up Points in drie varianten: speciale afhaalbalies in de winkels, drive-throughs naast bestaande winkels en zelfstandige locaties. De teller van het aantal Pick Up Points staat daarmee op 28.

De Pick Up Points in of naast de Jumbo-winkels zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 1.:00 uur geopend tot de sluitingstijd van de winkel. Op zaterdag zijn de afhaalbalies vanaf 09.00 uur geopend.

Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn.

Ook Albert Heijn staat klaar om het aantal afhaalpunten flink op te schroeven. Dat laat een woordvoerder van de supermarktketen weten aan RetailNews. Met de opening van acht nieuwe ophaalpunten staat de teller inmiddels op 34. De nieuwste afhaalpunten bevinden zich allemaal in de winkel.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond