Deel dit artikel
-

KLM stopt kranten in app

De papieren kranten in het vliegtuig lijken op den duur te gaan verdwijnen. KLM-passagiers kunnen die voortaan lezen in de KLM Media-app. Daarmee hebben ze toegang tot een groot aantal internationale kranten, afhankelijk van de reisklasse en Flying Blue niveau.

Met de KLM Media-app hebben passagiers vanaf 24 uur voor vertrek de mogelijkheid om kranten naar keuze te downloaden.

Bij de introductie biedt de app dertien kranten, namelijk Le Monde, The Wall Street Journal, USA Today, Die Welt, El Pais, De Telegraaf, China News Weekly, International New York Times, Financial Times, China Times, Financieele Dagblad, Volkskrant and Trouw. Ook Holland Herald, het inflight magazine van KLM, is beschikbaar.

Op termijn zullen meer kranten en tijdschriften worden toegevoegd.

Met de KLM Media app verbetert de luchtvaartmaatschappij opnieuw haar service aan passagiers, zegt Ryanne van der Eijk, Senior Vice President Customer Experience KLM. KLM onderzoekt of de app kan worden uitgebreid tot een volledige entertainment app met bijvoorbeeld ook films en series.

Deel dit bericht

1 Reactie

Erwin Vroom

Ik ben benieuwd of Google mij als frequent flyer met een Windows telefoon óók de gelegenheid biedt die kranten te lezen. De uitnodigingen die ik nu krijg van ze om de service aan boord te beoordelen zijn namelijk alleen via Apple en Android telefoons te benaderen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond