Deel dit artikel
-

Koers Twitter +22% op overnamegeruchten

Google en Salesforce.com zouden interesse hebben in een overname van Twitter. De beurskoers van de berichtendienst steeg in de uren na beursopening met 22 procent.

CNBC bericht dat Google en Salesforce.com interesse hebben, Techcrunch voegt ook Verizon (koper Yahoo) en Microsoft aan het lijstje belangstellenden toe.

Sinds vorig jaar is Twitter al zoekende naar een puntige groeikoers. Dat heeft een drukkend effect gehad op de beurskoers. Een van de oprichters, Jack Dorsey (foto), kwam half 2015 zelfs terug om het roer weer te nemen.

De speculatie op overname zojuist joeg de koers met ruim twintig procent omhoog. Of en, zo ja, wanneer het daadwerkelijk tot een transactie komt moet nog blijken.

Foto: Techcrunch (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Jan van Ingen

Twitter als channel voor conversational commerce: consumenten 1-op-1 koppelen aan (de CRM database van) bedrijven. Voor customer service, marketing en sales.

Precies zoals Facebook zijn Messenger en WhatsApp chat apps gaat gebruiken.

bert

Komop Google, doe nog eens een onzinnige aankoop. FB is je voorbij. Jullie hebben social gemist. Hef jezelf maar op in 100 nieuwe startups. Beter voor de toekomst. Suffe tent hebben jullie.

piet

Bertje begrijpt blijkbaar niet dat twitter nog altijd het enige realtime nieuws kanaal is en dat juist google dat niet heeft.

die bertje.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond