Deel dit artikel
-

LG lanceert G4 in handgemaakt leer

LG heeft vandaag de G4 gelanceerd, volgens het bedrijf zijn meest ambitieuze smartphone tot nu toe. De G4 volgt de G3 op, die alle verkoopverwachtingen overtrof.

Kopers hebben de keuze uit handgemaakt leren of metaalachtige backcover. Andere varianten voor de G4 backcovers zijn Ceramic White, Metallic Grey en Gold. Het ontwerp van de LG G4 wordt verder gekenmerkt door de zogenoemde Slim Arc, een display met een subtiele kromming.

De meegeleverde camera heeft groot diafragma (f/1.8), dat meer licht doorlaat naar de sensor. Nieuw voor de G4 is de volledig handmatige Manual Mode. Daarmee heb je controle over de focus, sluitertijd, ISO, belichtingscompensatie en de witbalans voor elke opname. Gevorderde fotografen kunnen boven hun foto’s opslaan als RAW bestand, als aanvulling op JPEG, voor een meer nauwkeurige bewerking zonder verlies van details.

Het 5.5-inch Advanced Quad HD Display belooft betere kleurweergave, meer helderheid en grotere contrasten. Het is het eerste Quad HD Display met Advanced In-Cell Touch (AIT) technologie, waarbij de LCD en touch sensor gecombineerd worden tot een enkele laag.

De LG G4 is uitgerust met een 3000 mAh verwijderbare batterij; volgens LG inmiddels zeldzaam in het huidige aanbod van high-end smartphones.

De verkoop van de LG G4 gaat morgen van start in Zuid Korea en zal vanaf eind mei verkrijgbaar zijn in Nederland. LG G4 in Metallic Grey, Ceramic White en Gold heeft een adviesprijs van 649 euro. LG G4 in Leather Brown en Leather Black kost 699 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond