Deel dit artikel
-

Mangrove neemt internetbureau DLMA over

Internetbureau Mangrove heeft internetbureau DLMA overgenomen in de hoop meer slagkracht te creëren. “Het gaat goed, we hebben onze organisatie op poten en zijn klaar voor uitbreiding”, aldus Oscar van Veen, Managing Partner van Mangrove.

Hoeveel geld er met de overname is gemoeid, dat wil Van Veen niet kwijt. "Het is geen vriendenprijsje geweest, DLMA is een bedrijf dat al 16 jaar bestaat." Wel laat hij nog weten dat het geld uit eigen middelen komt. "We hebben niet een specifiek potje voor overnames, maar hebben in al die jaren wel iets opgebouwd waar we wat mee kunnen doen."

DLMA heeft een aantal grote accounts, waaronder Thomas Cook en Dun & Bradstreet. "Dat is een behoorlijk kaliber. We nemen met de overname de naam DLMA over, de klanten en alle rechten. Gelijkelijk zal DMLA als naam verdwijnen en zal het allemaal Mangrove worden." Van Veen noemt de overname een ‘logische manier van groeien’. "Je krijgt er nieuw personeel bij en nieuwe relaties."

"DMLA heeft veel kennis over online marketing. Dat is een tak die wij als pijler hebben. Die wordt nu ineens aangesterkt, we krijgen meer slagkracht."

De afgelopen twee jaar hield Van Veen al de ogen open. "Er staan niet direct meer overnames op stapel, maar we kijken wel fanatiek rond nu, nadat we vorig jaar een pas op de plaats hebben gemaakt." Bij toekomstige overnames denkt Van Veen aan kleine internetbureaus met een goed portfolio. "Maar het zou ook een SEO- of campagnebureau kunnen zijn, iets waarmee we een snelle slag naar verdieping of verbreding kunnen maken."

Ruben Kruit, een van de oprichters van DLMA, gaat bij Mangrove aan de slag als Adviseur Online Strategies. Ook de andere werknemers van DLMA gaan mee naar Mangrove.

Deel dit bericht

4 Reacties

Oli4B

Gefeliciteerd, mooie toevoeging!

Ropp Schouten

Goodluck and enjoy! Groet van een oud teamlid.

Remon van den Berg

Veel succes Ruben!

Guapa Media

Ook namens ons! Beetje laat maar toch..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond