Deel dit artikel
-

Marktplaats Zakelijk lanceert platform voor zakelijke adverteerders

Marktplaats Zakelijk heeft haar online platform Marktplaatszakelijk.nl vernieuwd. Het handelsplatform biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om elke gewenste doelgroep te bereiken, sales te genereren en naamsbekendheid te vergroten. De portal is gerealiseerd in samenwerking met eFocus en Shopworks.  

Marktplaats Zakelijk bestaat uit zes verschillende pijlers: Marktplaats Admarkt, Marktplaats Media, Marktplaats Automotive, Marktplaats Aanbieding, Marktplaats Diensten & Vakmensen en Marktplaats Extra. Op het vernieuwde platform zijn deze zes advertentieoplossingen geïntegreerd. Met alle kennis op een centrale plek krijgt de zakelijke gebruiker heel eenvoudig passend advies.

De portal bevat naast een adviestool een aantal cases van reeds gerealiseerde campagnes en onderzoeken over online koopgedrag.

Dagelijks bezoeken 1.3 miljoen consumenten het handelsplatform op zoek naar een goede deal. Daarbij is de keuze tussen nieuw of tweedehands vaak nog niet gemaakt en ruim 40 procent van de bezoekers zoekt wel eens bewust naar nieuwe producenten.

eFocus was samen met het team van Marktplaats Zakelijk verantwoordelijk voor de content en creatie, Shopworks was verantwoordelijk voor de technische realisatie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond