Deel dit artikel
-

Martin Wink naar Kobalt, Verhart weg bij Media Republic

Martin Wink (43) is per 1 april 2012 benoemd tot directeur van Kobalt Media, als opvolger van directeur Marco Geeratz. Bas Verhart vertrekt bij Media Republic.

Martin Wink  heeft een ruime ervaring in de bureauwereld; momenteel is hij managing director van OMD en daarvoor was hij werkzaam bij MPG en Kobalt.

In de afgelopen periode is het bureau geleid door directeur Marco Geeratz en door COO Marijke van Outersterp. Marco Geeratz blijft betrokken bij Kobalt Media in de board en Marijke van Outersterp blijft haar huidige taken als COO vervullen.

Kobalt Media werkt voor meer dan veertig klanten, waaronder C1000, Perfetti Van Melle, C&A, BCC, De Consumentenbond en Peijnenburg.

Kobalt Media is sinds november 2011 onderdeel van Aegis Media Nederland, waartoe ook Carat, Vizeum, iProspect, Isobar en Posterscope behoren. Alle mediabedrijven zijn sinds medio februari gevestigd aan de Moermanskkade in Amsterdam.

Bas Verhart is vertrokken bij Media Republic en wordt vervangen door partner Doeke de Steur. Verhart gaat zich inzetten voor The Amsterdam School of Creative Leadership die volgende week officieel wordt geopend.

Media Republic werkt voor Axe, Miele, De Bijenkorf en Bugaboo.

Deel dit bericht

1 Reactie

Arno Peperkoorn

Bas, wat een een mooie beweging. Ontzettend veel succes!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond