Deel dit artikel
-

Meer klusopdrachten via Werkspot.nl

Werkspot.nl, de website die vakman en klus bij elkaar brengt, is afgelopen jaar met bijna 30 procent gegroeid in aantal opdrachten. Dat waren er 280.000, een stijging van 28 procent ten opzichte van 2014.

De aantrekkende huizenmarkt heeft volgens de site voor dit goede resultaat gezorgd.

Het aantal consumenten dat hun klusser nog via vrienden of familie vindt, is volgens eigen onderzoek van Werkspot.nl dit jaar afgenomen met 14 procent. Eind 2015 vond 44 procent van de consumenten hun vakman op deze manier, tegenover 58 procent in het jaar daarvoor.

Deel dit bericht

2 Reacties

Edwin Landzaad

Lees maar eens goed over Werkspot en verdiep maar eens in hun verdienmodel en voorwaarden voordat je bij inschrijving ook nog bankrekeningnummer invult; wat werkelijk grenst aan oplichting met zogenaamde lead-bemiddelingsvergoeding bij welk contact maar ook met een eventuele opdrachtgever; juridisch zeer dubieus dus voor iedere ondernemer die serieus naar concrete opdrachten zoekt, want Werkspot garandeert werkelijk niets in contact met opdrachtgever die dus lekker vrijblijvend rondkijkt op platform en lijkt alsof Werkspot dus ook op eigen houtje geld kan afschrijven van deelnemers, dit kan dan gewoon in Nederland, absurd voor wetgeving !

Edwin Landzaad

Niet mee in zee gaan dat Werkspot, want kunnen volgens hun voorwaarden al geld van bankrekening afschrijven nog voordat ondernemer nog maar één afspraak heeft met een opdrachtgever en lees dan ook maar het vreemde verhaal in hun voorwaarden middels lead-bemiddelings betaling !
Bij inschrijving vragen ze ook al snel naar bankrekeningnummer, hun verdienmodel zonder dat er voor opdrachten bepaalde garantie bestaat, kan dus geheel naar hun eigen inzichten !

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond