Deel dit artikel
-

Microsoft BizSpark gaat starters Startupbootcamp begeleiden

Accerelatorprogramma Startupbootcamp Amsterdam gaat samenwerken met Microsoft BizSpark. Het softwarebedrijf levert expertise, software en hardware.

Microsoft BizSpark draagt bij aan Startupbootcamp door de startups te voorzien van al hun software en het beschikbaar stellen van de nodige hardware, zoals Xboxen en Windows Phone 7 apparaten die de startups mogen gebruiken tijdens het programma in Amsterdam.

Daarnaast kunnen de startups ook nog gebruikmaken van Microsoft’s clouddiensten ter waarde van 60.000 dollar (per startup). Verder zal Mark Voermans, Emerging Business Manager bij Microsoft BizSpark, de startups gaan begeleiden als mentor.

Microsoft BizSpark is een programma dat technologische startups ondersteunt en innovatie stimuleert. inds de oprichting in 2008 hebben al meer dan 50.000 bedrijven in 100 landen zich aangesloten bij BizSpark.

Eerder was er al een samenwerking met Rockstart Accelerator.

Deel dit bericht

1 Reactie

Maarten

Is dat niet gewoon een (heel omslachtige manier) om Windows (mobile gebruik) te promoten? En hoe zit het dan richitng de andere platformen en/of html5? @microsoft

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond