Deel dit artikel
-

Microsoft lanceert Office volgende week

Microsoft stelt begin volgende week zijn nieuwe kantoorpakket Office 2013 ter beschikking en tevens een aangepaste versie van onlinedienst Office 365. Dat blijkt nu ook uit een mail van Microsoft Nederland.

Geruchten over een lancering eind januari deden de laatste dagen al de ronde. Daarin werd telkens dinsdag 29 januari als mogelijke lanceringsdatum genoemd, maar Microsoft Nederland houdt voor journalisten een embargo aan van dinsdag 29 januari.

Het uitgebreide Office pakket was reeds beschikbaar voor zakelijke gebruikers, maar vanaf volgende week zullen ook goedkopere versies verkrijgbaar zijn.

Office 2013 wordt een belangrijk breekpunt voor Microsoft, omdat voor het eerst Office ook echt virtueel kan worden gebruikt. Er kan wel software worden geladen op de laptop of de pc van de gebruiker, maar die stopt automatisch als het abonnement afloopt. Gebruikers betalen in de VS 99,99 dollar voor een virtueel jaarabonnement. De goedkoopste Office installatieversie gaat 139,99 dollar kosten, en de duurste 399,99. Voordeel is bovendien dat Office 365 vanaf iedere computer is te gebruiken.

Opmerking: Microsoft had eerst een datum van 27 januari gecommuniceerd.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond