Deel dit artikel
-

Miljoen dollar groeigeld voor Collaborne

De Amsterdamse internationaal werkende startup Collaborne haalt een miljoen dollar groeigeld op bij informal investors.

Met de nieuwe financiering verlaat de onderneming ook de zogeheten stealth-modus. Anders gezegd: de private testen zijn afgelopen en iedereen kan zich aanmelden als gebruiker. Dat zullen veelal zakelijke gebruikers zijn, van kleine starter tot multinational.

Collaborne biedt een dienst waarmee taken en vragen voor collega’s zich sneller door een organisatie heen bewegen. Het proces van mailen, bellen, zoeken en vragen om iets gedaan te krijgen wordt hierdoor deels weggeprogrammeerd.

Het bedrijf is opgericht door de oud-CTO van e-commercebedrijf Fredhopper, Ronny Roller, en Moodi Mahmoudi, die eerder een enterprise softwarebedrijf begon. Startupjuncture meldt de investering, die Collaborne via Twitter lijkt te bevestigen, en weet ook de namen van de aansprekende lijst met internationale informal investors te noemen.

Collaborne zou al in gebruik zijn bij een verscheidene organisaties. Zij hebben gezamenlijk tweehonderdduizend werknemers. De clouddienst is via API’s compatibel met onder meer Zendesk, Salesforce, SAP, Sharepoint en Box.

Foto: Artotem (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond