Deel dit artikel
-

MiniBrew start nieuwe Indiegogo campagne

Het Utrechtse MiniBrew, makers van een app-aangestuurde machine waarmee je zelf bier kunt brouwen, is een nieuwe campagne op crowdfundingplatform Indiegogo gestart. Men hoopt een bredere doelgroep bereiken.

Minibrew wordt halverwege 2017 uitgeleverd aan consumenten. Behalve met de verkoop van het apparaat zelf wil Minibrew straks ook geld verdienen met het verkopen van ingrediënten. Op die manier kan ook de kwaliteit worden gegarandeerd, vertelde Jordy Prinsen van Minibrew eerder dit jaar tegen Emerce.

Nieuw is dat het apparaat nu beschikbaar is voor een lagere prijs met staffel-constructie, waardoor het voor meer consumenten mogelijk wordt om MiniBrew aan te schaffen. Daarnaast wordt het ook voor bestaande brouwers en brouwerijen ook mogelijk om op kleine schaal te brouwen.

Het MiniBrew team is ook aanwezig op de International Consumer Electronics Show (International CES) in Las Vegas in januari, als onderdeel van het ‘Holland Paviljoen’.

Deel dit bericht

1 Reactie

Olivier

Beste Emerce,

Even rectificatie m.b.t. jullie stuk. MiniBrew is wel onderdeel van de Handelsmissie maar staan niet op het Holland Paviljoen. Gezien hier beperkte plekken voor waren, een wachtrij voor was. Hebben we zelf een andere stand weten te bemachtigen. Waar een wil is vers bier 🙂

Eureka Park, booth 51545 – Sands Convention Center, on Level 1, Hall G, Las Vegas, Nevada.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond