Deel dit artikel
-

Mobiele pinoplossing Payleven nu ook voor particulieren

Payleven maakt haar mobiele pinoplossing vanaf nu ook beschikbaar voor particulieren. Babysitters, rommelmarktverkopers en studentenhuizen kunnen voortaan een PIN-lezer bestellen.
 
Paylevens pinoplossing werkt met een compact apparaat (PIN-lezer) dat verbonden is met een smartphone of tablet via Bluetooth. Het te betalen bedrag wordt ingevoerd in de Payleven-app. Vervolgens stopt  de klant zijn pinpas of creditcard in de PIN-reader en voert hierop zijn pincode in’. De pin- en creditcardbetalingen zijn hiermee volgens het bedrijf net zo veilig als betalingen via traditionele pinapparaten.

Voor de betalende partij verandert er niets, deze heeft alleen een pinpas of creditcard nodig.

Afgelopen februari lanceerde Payleven reeds haar dienst voor ondernemers. Daar wordt de oplossing al actief gebruikt, onder meer door bezorgketens, Bed & Breakfasts, taxichauffeurs en kappers.

Payleven introduceerde onlangs ook een aantal nieuwe functionaliteiten voor haar zakelijke gebruikers. Zo is het nu mogelijk voor ondernemers om medewerkers een eigen account te geven, om zo de omzet per werknemer bij te kunnen houden. Daarnaast kan men nu Bluetooth-printers koppelen aan Payleven. Hiermee kan de ondernemer een fysieke pinbon afdrukken, waar deze eerder per e-mail aan de klant werd verstuurd.

Deel dit bericht

10 Reacties

Lenie

Payleven lijkt me interessant. Ben benieuwd naar reacties van mensen die het al gebruiken. Ook of er nog extra kosten door de creditcard maatschappijen berekend worden, boven op de 2,75% kosten voor Payleven.

Payleven team

Beste Lenie,

Er worden geen extra kosten berekend door creditcardmaatschappijen. U betaalt alleen de 2,75% per transactie, meer niet.

Met vriendelijke groet,

Het payleven team

Sandra Top

Goedemiddag,

Graag schaf ik als particulier een pin aan. De betalingen wil ik middels mobiele transacties laten plaatsvinden. De pin-reader heb ik al in mijn bezit. Graag ontvang ik meer informatie hierover en wil graag weten hoe ik dit kan realiseren.

Met vriendelijke groet,

Sandra Top

EVDP

2,75 % meer niet o;

Wolters

Het klopt net niet helemaal wat ze hier zeggen… althans… Het is voor particulieren die een kvk inschrijving hebben. Zonder kvk inschrijving kun je dus absoluut geen inschrijving laten plaatsvinden.
Ik zeg: Knap staaltje misleiding, helaas. Aangezien ik wel erg geïnteresseerd ben in zo`n product maar ze er toch voor zorgen dat het weer moeilijker moet dan staat aangegeven

payleven

Beste Wolters,

Excuses voor de onduidelijkheid. Dit nieuwsbericht stamt uit 2013 en destijds was payleven ook daadwerkelijk beschikbaar voor particulieren. Later is dit terug gedraaid en was onze betaaloplossing enkel nog voor zakelijk gebruikers beschikbaar. Om die reden melden wij bovenaan onze registratiepagina ook direct dat een KvK-inschrijving noodzakelijk is.

Met vriendelijke groet,
Het payleven team

Kees Kuiper

Er wordt mij nadat ik een pinapparaat heb gekocht per email bevestigd, dat het niet voor particulieren geschikt is en je een uittreksel moet hebben voor de kamer van koophandel. Balen ik heb een klein parfumzaakje en dit was een uitkomst geweest, ze adviseren de pinapparaat teug te brengen.

Lizanne van Heumen

Is het mogelijk om dit apparaat te kopen zonder een KVK-nummer te hebben.
En zo ja hoe bestel ik dit dan

Sharon Feijen

Beste Lizanne,

Helaas is dit een verouderd bericht, tegenwoordig is het niet meer mogelijk om payleven als particulier te gebruiken. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Sharon Feijen – payleven

Celine

Goedemiddag,

Graag schaf ik als particulier een pin aan. De betalingen wil ik middels mobiele transacties laten plaatsvinden. De pin-reader heb ik nog niet in mijn bezit. Graag ontvang ik meer informatie hierover en wil graag weten hoe ik dit kan waarmaken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond