Deel dit artikel
-

De Mol geeft strijd om TMG niet op

Talpa Holding trekt zijn bod op de Telegraaf Media Groep van 5,90 euro per TMG aandeel niet in nu Mediahuis zijn bod op de uitgever heeft verhoogd. Een aanvraag tot goedkeuring van het concept biedingsbericht zal voor 17 april 2017 door Talpa bij de AFM ingediend worden.

Mediahuis en VP Exploitatie verhoogden hun bod op TMG een dag nadat John de Mol in de Telegraaf had gezegd dat hij eigenaar van de uitgever wil worden om ‘een Nederlands mediabedrijf te bouwen’. Mediahuis en VP Exploitatie bieden 5,90 euro per aandeel, een premie van 70 procent ten opzichte van de slotkoers van 13 december 2016, toen beide bedrijven hun intenties bekend maakten.

Talpa heeft ‘kennisgenomen van de verhoging van het voorgenomen bod van Mediahuis en VP Exploitatie en zal zich hierover beraden’, aldus een maandag verschenen persverklaring.

Talpa heeft toestemming gekregen om een boekenonderzoek uit te voeren en er zijn verscheidene gesprekken gevoerd met de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van TMG.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond