Deel dit artikel
-

Multisafepay van start in het Italiaans

Betalingsverwerker Multisafepay gaat de Italiaanse markt meer aandacht geven en zet er een speciaal team op om te profiteren van de snelgroeiende e-commercemarkt.

De e-commercemarkt in Italië groeide afgelopen jaar met 19 procent tot 28 miljard euro en groeit dit jaar naar verwachting met 17 procent. Multisafepay was al enigszins actief op deze Zuid-Europese markt, maar zie de vraag onder webwinkels naar zijn betaaldiensten al twee kwartalen achter elkaar fors groeien.

In een persbericht legt de leiding uit: “Daarnaast groeien bepaalde sectoren ook sterk door in het komende jaar. Vooral online winkelcentra zullen naar verwachting explosief groeien dit jaar met 55 procent. Ook bijvoorbeeld de voedselsector is online in trek met een verwachte stijging van 35 procent. Met de m-commercegroei in verschillende sectoren waar MultiSafepay ruime ervaring mee heeft is de uitbreiding van diensten in Italië een logische vervolgstap.”

Het bedrijf uit Amsterdam reageert daarop door de site naar het Italiaans te vertalen en een lokaal sales- en supportteam aan te stellen. Dat staat onder leiding van Gabriele Travaglia, die ervaring opdeed in de paymentindustrie bij onder meer PayPal en Visa.

Italiaans is de vierde taal die de paymentserviceprovider ondersteunt, naast Nederlands, Engels en Spaans.

Foto: John Heaven (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond