Deel dit artikel
-

Nederlandse startup met gratis WiFi in 37 steden

Het Nederlandse Bullseye WiFi uit Tiel gaat in de tweede helft van dit jaar gratis WiFi in 37 Nederlandse steden introduceren, zij het wel in het centrum.

Daarmee heeft Nederland een primeur, zegt directeur George Seton, die eerder voor Van der Valk hotels heeft gewerkt.

Gebruikers hoeven zich niet in te schrijven, zij hoeven alleen akkoord te gaan met algemene voorwaarden. Er worden geen beperkingen opgelegd. Skype of YouTube kunnen gewoon worden gebruikt.

Het verdienenmodel is in dit stadium nog niet toegelicht. Wel wordt op de eigen site verwezen naar online marketing en experimenten met door winkeliers betaalde WiFi. Bovendien wil het bedrijf zich beperken tot zogenoemde G36-steden, die goed zijn voor driekwart van het bruto nationaal product.

Bij het project zijn nogal wat ervaren entrepreneurs betrokken, onder wie Koos Boersma, die de kantoorautomatisering voor FrieslandCampina verzorgde, en Henri Gerrits, die uit de muziekhandel komt. Ook Arko van Brakel, oprichter van Euronet Internet, is bij het initiatief betrokken.

Deel dit bericht

5 Reacties

Arjan

Een killer voor 4G?

Eric

Om welke 37 steden gaat het dan precies?

Eva Quirinius

Tja. Dit is de afgelopen tien jaar al vaak aangekondigd. En nooit gelukt. En nu is die markt nog moeilijker.
.
Dus ik verwacht er niet veel van.

Adri Ulfman

Top.
Hoe sneller en breder gratis WiFi gerealiseerd wordt hoe beter het is voor de uitrol van de mobile commerciele initiatieven.
Veel succes gewenst!

Guido Jonkers

Ja jongens, lekker.. Zijn er nog plaatsen waar je niet onder de druk staat van de EMS, de elektromagnetische straling.
Dezelfde Wifi die in Frankrijk al is verboden op scholen en waarvan de WHO roept om er uiterst voorzichtig mee om te springen..!
Is het niet schandalig dat je -net als bij roken in het verleden- niet eens de gelegenheid krijgt er NIET onder te lijden..?
Kortzichtigheid alom, ook in de reacties hierboven. Klik eens op dit artikel, wellicht gaat er dan een alternatief deurtje open. Geen conspiracy, maar keiharde feiten en vooral een kwestie van gezond verstand..!!! Er was eens Softenon, DDT en asbest.. Deze broertjes leken de zegening van de toenmalige maatschappij.. Oh oh, wat een uitvindingen.. Of niet?
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/ddt-softenon-asbest-tabak-en-ems/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond