Deel dit artikel
-

PaperFlies introduceert vliegticketvergelijker in het buitenland

De Nederlandse startup PaperFlies lanceert zijn vliegticketzoekmachine in acht verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten.

Het nieuwe aanbieden, zo noemen Jens Steenhuis en Bob Stolk hun vergelijkingsite PaperFlies. Drie jaar geleden is PaperFlies ontstaan vanuit een frustatie over de ondoorzichtige reismarkt. De aanbiedingen vlogen je om de oren, maar om daadwerkelijk de geadverteerde prijs te boeken was nagenoeg onmogelijk of zeer tijdrovend.

Door alle aanbieders naast elkaar te leggen, biedt de site naar eigen zeggen ‘volledige transparantie’. Zo kun je ervoor kiezen om bij PaperFlies te boeken, maar is het ook mogelijk om bij de luchtvaartmaatschappij of bij een andere vliegticketwebsite de boeking te voltooien.

De site lanceert nu in onder meer Polen, Engeland, Spanje, Rusland en Duitsland, vanzelfsprekend in de bijbehorende taal. “Daar houden we het even bij”, zegt Steenhuis. “Hoewel we meer landen op het verlanglijstje hebben staan.”

Deel dit bericht

3 Reacties

Hans Klank

Ik heb even een deja vu… deze jongens stonden al eens eerder op Emerce en werden toen terecht bekritiseerd. Jaar later is er niets aangepast maar wel wat talen toegevoegd: Emerce onwaardig.

Zou zeggen, kijk eens naar Google Flights, Momondo of Tix.nl van eigen bodem.

Susan

Tix.nl is nou precies waar ik op afknap als ik een reis ga boeken. Ongeinspireerde website met veel reclame. Zeg nou zelf daar krijg je toch geen vakantiegevoel van? Hoort zeker niet thuis in het rijtje google flights of momondo mijns inziens. Boekte voorheen altijd via cheaptickets maar van de week voor het eerst een reis geboekt via paperflies naar new york. Vind het aanbiedingenoverzicht zelf fijn werken en ze maken een goede vergelijking waardoor ik toch een paar tientjes kon besparen.

Joris van der Plastel

Volledig mee eens. PaperFlies ziet er leuker uit, werkt soepeler en is ook nog eens vaak een stuk goedkoper dan Tix.nl. Waarom zou ik dan bij Tix boeken en niet bij PaperFlies?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond