Deel dit artikel
-

Nelly.com naar Emerce eFashion

Jarno Vanhatapio, oprichter van Nelly.com, komt naar eFashion 2015. Nelly.com is opgericht in 2003 en is met ruim zes miljoen bezoekers per maand een van de grootste webwinkels in fashion van Europa.

Jarno Vanhatapio is een grootheid op het gebied van online fashion. In 2003 stopte hij als bouwvakker om Nelly.com op te zetten. En de rest is geschiedenis Een sessie over zijn visie op online fashion. Over de kracht van online, co-creatie, logistiek, big data, payment, traffic via blogs en affiliates.

Martijn van Egmond, e-commerce manager bij O’Neill Europe, vertelt hoe hij groei van het e-commerce platform binnen Europa realiseert.

Na negen jaar bij Google in San Francisco gewerkt te hebben, keerde Clemmentijn Treinen naar Amsterdam als Google Shopping Lead voor Nederland. Sinds de introductie twee jaar geleden, maakt de dienst een enorme groei door. Maar hoe haal je er nu het meeste uit?

Emerce eFashion wordt 19 mei gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Emerce leden profiteren van 100 euro korting en betalen 295 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond