Deel dit artikel
-

Newion nieuwe investeerder in Q-go

Q-go heeft er een nieuwe investeerder bij. Het gaat om Newion Investments. Samen met oude investeerders Prime Technology Ventures en Alpinvest gaven zij Q-go een nieuwe kapitaalinjectie. Hoeveel geld met de investering gemoeid is, hebben zij niet bekendgemaakt.

De investering van Newion Investments biedt Q-go mogelijkheden om haar marktpositie te versterken en uit te breiden zowel naar andere branches als naar nieuwe geografische markten, aldus het bedrijf.

Q-go is gespecialiseerd in online marketing & self service applicaties die zijn gebaseerd op natuurlijke taaltechnologie. Met de software van het bedrijf kunnen bezoekers van een website vragen formuleren in hun eigen bewoordingen. “De software analyseert en ontleedt een vraag binnen een fractie van een seconde. Zo wordt de bedoeling achter de vraag duidelijk; de software fungeert hiermee als een menselijke online klantenservice,” aldus Q-go.

Volgens Q-go heeft het bedrijf de afgelopen periode een uitzonderlijke groei in omzet gerealiseerd. De klantenkring is zowel in Nederland als in Duitsland en Spanje sterk uitgebreid.  “We zijn blij met de investering van Newion, AlpInvest en Prime Technology Ventures. Hiermee kunnen we versneld invulling geven aan onze strategie. Deze investering biedt Q-go de kans om zowel nationaal als internationaal verder te expanderen,” aldus Marcel Smit, de hoogste man van Q-go. Het bedrijf wekt onder meer voor TPG Post, Postbank, Rabobank Nederland, SNS Bank, OHRA Verzekeringen, Deutsche Telekom, La Caixa, Fortis, UWV en Telefonica.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond