Deel dit artikel
-

Nieuw transportplatform Popupfleet brengt vraag en aanbod samen

Opnieuw is een website gelanceerd met een overzicht van de capaciteit van alle aangemelde transporteurs in Europa.

Popupfleet biedt op elk moment van de dag zicht op wie waar rijdt, wat de bestemmingen zijn en welke capaciteit er beschikbaar is. Deze online-techniek zorgt er volgens de initiatiefnemers voor dat transporteurs niet alleen piek-aanvragen aankunnen, maar ook veel sneller en efficiënter kunnen reageren op de vraag uit de markt.

Koelauto’s, kraanwagens, autotransporters, diepladers, bulkvervoerders, container transporteurs en koeriers worden overal beschikbaar op het juiste moment en op de juiste posities. De GPS-posities van de deelnemende voertuigen komen uit de eigen Track&Trace data stream van het transportbedrijf en worden doorgegeven aan Popupfleet.

Prijsafspraken kunnen worden gemaakt via de chatknop. Inloggen is mogelijk via de website, de tablet of de smartphone.

Popupfleet werkt op basis van een abonnement.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Joost

Waar kan je inloggen op de site dan? Ik zie alleen een leadgeneration formulier.

Stef Bouwhuis

Beste Joost. Als je het formulier op de website invult of je belt met hete telefoonnummer onderaan de website, dan krijg je iemand van ons team aan de lijn. In overleg kunnen we dan kijken of het platform mogelijk aantrekkelijk voor je is. Je krijgt dan natuurlijk ook een rondleiding. Het is niet de bedoeling dat ‘Jan en Alleman’ zelf kunnen inloggen zonder controle vooraf. In verband met de kwaliteit willen we wel wat over onze deelnemers weten alvorens we die toelaten. Goed ondernemers zin natuurlijk welkom!

.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond