Deel dit artikel
-

Nieuwe abonnementen KPN: data centraal

KPN brengt per 1 juli nieuwe abonnementen op de markt. Die beginnen sterk op de kabel- en DSL-abonnmenten te lijken: onbeperkt bellen en sms’en met differentiatie naar internetsnelheid en omvang databundel.

De geografische dekking van deze nieuwe abonnementen omvat op dat moment de helft van de Nederlandse bevolking. Het telecombedrijf verwacht dat in de zomer van 2014 heel Nederland is bedekt met dit snellere mobiele netwerk.

Het 4G-netwerk biedt in theorie internetsnelheden van tientallen megabits per seconde, maar de redactie van deze uitgave ziet in het Amsterdam en het Rijnmondgebied gemiddeld snelheden van grofweg rond de 10 Mbps.

De abonnementen:

Klanten die andere diensten van KPN afnemen of met meerdere mensen in een huishouden een mobiel abonnement nemen, krijgen kortingen of meer tegoed in hun mobiele telecombundel.

De abonnementsvormen van T-Mobile en Vodafone maken dezelfde beweging als die van KPN. Bij alle operators staat het data-abonnement min of meer centraal en bepaalt de maandprijs.

Deel dit bericht

1 Reactie

Frank

Dat is goed nieuws. Maar ook weer niet wand er komen weer vragen van de klant die was net gewend aan testel lease. En ja hoor nu gaan we van toestel lease af. Het lijkt er toch echt op dat de klant het niet mag snappen. Erg jammer elke keer het zelfde kadootje maar dan op nieuw verpakt. Ik kwam deze site tegen http://www.belkostenwijzer.nl en daar kleden ze de abonnementen helemaal uit. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond