Deel dit artikel
-

Nieuwe app Twynstra Gudde ondersteunt managers

Management advieskantoor Twynstra Gudde heeft een managementwijzer-app uitgebracht, waarin managers praktische informatie vinden die ze eenvoudig kunnen inzetten tijdens een overleg of presentatie.

De door Twynstra zelf ontwikkelde Managementwijzer navigeert leidinggevenden door een enorme berg aan informatie van bestaande managementtechnieken. Het zwaartepunt van de informatie ligt op project- en programmamanagement, veranderkunde en strategisch omgevingsmanagement. Twynstra Gudde (in totaal zo’n 360 adviseurs) is naar eigen zeggen marktleider op deze vakgebieden en wil haar kennis op deze gebieden eenvoudig ontsluiten voor geïnteresseerden.

Adviseurs Rudy Kor, Theo van der Tak, Léon de Caluwé en Philip Drontmann geven via de app hun kijk op het vak. Door het gebruik van vijftien korte video’s is de app wel bijna vierhonderd MB groot geworden.

Het bedrijf bood de informatie tot voor kort aan in een online Kennisbank, die maandelijks 10.000 unieke bezoekers trekt. “We kwamen erachter dat de Kennisbank op de iPad niet lekker werkte”, zegt Kor tegen Emerce. “Bij navraag bleek ook dat de Kennisbank niet eenvoudig met wat knippen-en-plakken kon worden overgezet op een iPad applicatie. Dus zijn we het zelf maar gaan ontwikkelen.”

In de toekomst wordt de Managementwijzer-app verder aangevuld en ontwikkeld. De software blijft gratis, verzekert het bedrijf. “We delen graag informatie”, zegt Kor. “We zien het als een soort visitekaartje. En ja, we hopen dat de app ons ook advieswerk oplevert. Per slot van rekening zijn we ook allemaal koopman.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond