Deel dit artikel
-

Nieuwe dienst voor privé en zakelijke hulpjes

Jobado.nl wil de oplossing bieden voor iedereen die thuis of op kantoor kleine of grote klussen wil laten doen. Van een kraan vervangen, een butler voor een dag tot een personal assistant voor de ondernemer.

Eind vorige week lanceerden Tijmen Crone, Laurens Westerhuis en Melvin Bostelaar hun digitale variant van ‘heitje voor een karweitje’ in de vorm van Jobado.nl. Wat Werkspot.nl doet voor vakmannen, die deze nieuwe ‘marktplaats’ voor iedereen die met een klusje voor een ander geld wil verdienen.

Het werkt eenvoudig. De opdrachtgever verwoordt op de site de taak die hij verricht wil krijgen en wanneer dat moet gebeuren tegen welke vergoeding. Aangesloten jobbers, uitvoerders, kunnen daar op in gaan als ze gelegenheid hebben. De bemiddelaar vangt een vergoeding voor het samenbrengen van vraag en aanbod.

Om een enigszins vliegende start te maken, sloot Jobabo begin vorige week een samenwerking met de Vinderij uit Amsterdam. Dat bedrijf heeft een bestand met zesduizend werkstudenten die al vier jaar in opdracht poetsen, oppassen en senioren helpen. Deze studenten krijgen binnenkort ook de mogelijkheid, als ze willen, om klussen aan te nemen van Jobado via de app of de site.

Binnenkort brengt het bedrijf ook de app Jobado Exec uit. Die richt zich enkel op bedrijven of medewerkers die tijdelijk hulp nodig hebben.

Foto: Daniela Vladimirova (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond