Deel dit artikel
-

Nieuwe functionaliteiten voor cloudplatform Kewill

Kewill, de leverancier van supply chain oplossingen, heeft het eigen MOVE-platform in de cloud uitgebreid met functies voor middelgrote retailers en distributeurs. Het multimodale transportmanagement- en orderverwerkingsplatform ondersteunt deze bedrijven bij de omnichannel-bedrijfsvoering.

Het platform bevat geïntegreerde functies voor retailers en distributeurs in verschillende sectoren die hun orderverwerking en transportplanning en -uitvoering willen beheren en automatiseren. Daarnaast biedt Kewill MOVE inzicht in en controle van de supply chain – vanaf de plaatsing van de order tot de uiteindelijke levering.

De cloudoplossing combineert alle benodigde supply chain-functies, zoals orderverwerking, multimodaal transport, pakketverzending, douane-compliance en warehousing.

Belangrijke voordelen van de cloud-oplossing zijn onder meer de mogelijkheid om accurate levertijden te bepalen voor alle orderpunten en meer inzicht in betere traceermogelijkheden zodat vragen van klanten beter kunnen worden beantwoord.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond