Deel dit artikel
-

Nieuwe leden managementteam SyndicatePlus

Dataleverancier SyndicatePlus breidt het managementteam uit met Max Verduyn en Vincent van Wissem. Zij worden respectievelijk verantwoordelijk voor de operaties en het product.

Verduyn is afkomstig van SEOshop en Van Wissem verlaat Independer om bij de ambitieuze startup aan de slag te gaan.

Oprichter Pieter van Herpen: “Inmiddels leveren nu meer dan duizend merken informatie over hun producten aan bij ons systeem. We hebben vijfhonderd afnemers, waaronder supermarkten en drogisten, die de gedetailleerde productinformatie op hun sites publiceren.”

Het aantal leveranciers is afgelopen maand met veertig procent toegenomen en de afname van data is met ongeveer een factor vijf toegenomen.

Tot de leveranciers behoren partijen als P&G, Coca-Cola, Mars, Beiersdorf en Nestlé. “Omdat ze zelf de data aanleveren is wat de supermarkten op hun sites publiceren honderd procent gevalideerd. We bouwen hier aan de nieuwe standaard voor packaging, specifiek voor het online kanaal.” De fabrikanten krijgen vanuit SyndicatePlus data te zien of waar hoe vaak welke informatie werd opgevraagd, een moderne versie van marktonderzoeksinformatie.

Foto: Scrap this Pack (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond