Deel dit artikel
-

Nieuwe website stunt met postzegels

De website CheapSending gaat via een website postzegels onder de officiële prijs verkopen. Postzegels voor brievenpost kosten dan maar de helft, op pakketzegels komt vijfentwintig procent korting. Dankzij advertenties.

CheapSending koopt post- en pakketzegels in bij PostNL, tegen het volle tarief, en verkoopt deze vervolgens met korting door via de eigen website. Het verschil wordt aangevuld door lokale bedrijven die adverteren op de website en andere media-uitingen van CheapSending. Robin Hageman van CheapSending: “Onze klanten krijgen een gewone, vertrouwde postzegels van PostNL tegen een gereduceerd tarief. En men hoeft er de deur niet voor uit.”

Vanaf 1 december kunnen consumenten de zegels aanvragen via www.Cheapsending.nl. Hierna krijgen zij het velletje van maximaal vijf postzegels, of één pakketzegel, met korting thuisgestuurd.

De totale hoeveelheid postzegels is voorlopig gelimiteerd per provincie en worden op basis van first-come, first-served opgestuurd. De hoeveelheid zegels per persoon is gelimiteerd tot vijf postzegels voor brieven onder de twintig gram of één pakketzegel (tot tien kg) per week.

Deel dit bericht

3 Reacties

Luciën

Leuk idee. Wellicht ook een idee om postzegels met reclame er op te laten maken.

Jan Teunissen

Waarom komt de post zelf niet op zo’n idee ?? Het enige wat die doen is prijzen verhogen en service reduceren. Dit is het bewijs dat het ook heel anders kan.

Gerwin Ooijman

Strak plan ,sluit me volledig aan bij de vorige reactie”s.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond