Deel dit artikel
-

Nominatieronde LOEY Awards 2014 van start

Het publiek mag dit jaar helpen bepalen wie de LOEY Starters Award gaat winnen. De LOEYs, prijzen voor de beste online ondernemers, worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt.

Voor starters zijn er dit jaar voor het eerst vijf prijzen te verdelen verspreid over even zoveel categorieën. Dat zijn E-commerce, Tech, Marketing & Media, Education en E-health.

De belangrijkste criteria voor deelname zijn dat de ondernemer minimaal een halfjaar en maximaal drie jaar actief is en niet meer dan twee bedrijven heeft gehad.

Nominaties kunnen hier worden ingezonden tot en met 8 augustus. Daarna gaat de jury met een stofkam door de inzendingen. Dat levert uiteindelijk een shortlist met vijftien personen op. Die lijst wordt vervolgens weer aan het publiek voorgelegd voor het eindoordeel.

Naast de Starters Award wordt ook de ‘reguliere’ LOEY Award uitgereikt. Anders dan in vorige jaren draagt de jury zelf een selectie van vijftien à twintig ondernemers aan. Daaruit kiezen zij, in samenspraak, wie zich uiteindelijk beste online ondernemer van Nederland mag noemen voor een jaar.

Op 3 september worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond