Deel dit artikel
-

Nominaties LOEY Talent Award bekend

LOEY Awards heeft uit 225 inzendingen de, volgens de jury, vijf talentvolste online ondernemers van Nederland geselecteerd. Drie van hen gaan naar de finale op woensdag 7 september.

De genomineerden voor de LOEY Talent Award zijn: Jeroen Arts (Deskbookers), Nick Bortot (BUX), Micha Hernandez van Leuffen (Wercker), Martijn Nijhuis (Roamler) en Hans Ober (TicketSwap). De selectie op zich is al een prijs, omdat deze benoeming door de LOEY-jury een teken van openlijke waardering voor hun werk, inzet en inzicht is.

Op de avond van de uitreiking van de LOEY Awards zal het aanwezige publiek stemmen wie van de dan nog overgebleven drie genomineerden de talentprijs mee naar huis neemt.

Tijdens diezelfde avond wordt ook de ‘grote’ LOEY Award uitgereikt. De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie. Doel ervan is het stimuleren van de groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland. De Awards zijn een gezamenlijk initiatief van investeerders Endeit Capital en Peak Capital.

Deel dit bericht

2 Reacties

John

TicketSwap mag van mij de winnaar zijn. Enorm transparant en eenvoudig in gebruik.

Alejandro Villada

Congratulations Matijn, this is per se, a great recognition after hard work and Teamwork!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond