Deel dit artikel
-

Office voor Mac 2016 nu officieel beschikbaar

Microsoft heeft vanavond de definitieve versie van Office voor Mac 2016 ter beschikking gesteld aan gebruikers van Office 365. Het pakket met Word, Excel, Outlook, OneNote en PowerPoint is in 139 landen en zestien talen beschikbaar en volgt daarmee Office voor Mac 2011 op.

De nieuwe Outlook-applicatie beschikt onder meer over push-mailsupport – waardoor de inbox altijd up-to-date is – en zet gerelateerde e-mails bij elkaar. OneNote is de nieuwste toevoeging aan Office voor Mac. Gebruikers kunnen (web)content en aantekeningen bewaren.

Een losse versie van Office voor Mac 2016 komt later dit jaar beschikbaar, cloudgebruikers krijgen dus voorrang. De previewversie wordt overigens niet automatisch vervangen. Gebruikers moeten het pakket binnen Office 365 opnieuw installeren.

Windows-gebruikers kunnen sinds kort ook een previewversie van Office 2016 downloaden. Een definitieve versie wordt in het najaar verwacht.

Vanavond werd ook bekend dat Windows 10 deze week niet meer wordt voltooid. Microsoft hoopt halverwege volgende week de zogenoemde RTM (release candidate) versie gereed te hebben.

Deel dit bericht

1 Reactie

Armand

Wanneer zal Access ook voor Mac gaan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond