Deel dit artikel
-

OnePlus 2 blijft opvallend goedkoop

De langverwachte smartphone OnePlus 2 is maandag dan eindelijk gepresenteerd. Het toestel van Chinese makelij krijgt in elk geval betere 4G ondersteuning voor in Nederland gebruikte frequenties. 

De OnePlus 2 heeft een 5,5 inch-scherm met Full HD-resolutie, net als het eerste model. De behuizing is echter kleiner. Aan de zijkant zit een volumeregelaar met drie standen, zoals je die ook in Android Lollipop tegenkomt.

De goedkoopste versie krijgt een werkgeheugen van 3GB en een opslag van 16GB, de duurdere heeft 4GB met 64GB aan opslag. Beide toestellen zijn voorzien van een Snapdragon 810 processor en een vingerafdrukscanner om de telefoon te kunnen ontgrendelen. De meegeleverde camera heeft een maximale resolutie van dertien megapixels.

Verder is ook een USB Type C poort aanwezig, die we vermoedelijk de komende tijd bij veel toestellen zullen tegenkomen. Opvallend is dat NFC ontbreekt. Contactloos betalen gaat dus niet met dit toestel.

Het goedkoopste model gaat vanaf augustus 269 euro kosten, maar omdat OnePlus geen officiële vertegenwoordiging heeft in de Benelux, zijn gebruikers aangewezen op importkanalen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond