Deel dit artikel
-

OnePlus One tijdelijk zonder uitnodiging

De OnePlus One was zo’n daverend succes dat de producent het toestel enkel leverde aan klanten met een uitnodiging. Zo kon de productie in bedwang worden gehouden en werd het toestel nog populairder. Binnenkort heb je heel even mogelijk deze smartphone te bestellen zonder uitnodiging.

OnePlus is een jong bedrijf dat slechts één smartphone op de markt heeft gebracht, de One. Toch hebben ze het voor elkaar gekregen om in korte tijd ontzettend populair te worden. Dit hebben ze gedaan door een kwalitatief hoogstaande smartphone te verkopen voor een lage prijs. Daarnaast draait de OnePlus One ook niet op een standaard Android-versie.

Deze smartphone heeft een Snapdragon 801 processor en beschikt over 3 gigabyte aan werkgeheugen. Deze specificaties zien we ook terug in de vlaggenschipmodellen van bijvoorbeeld Samsung en Sony, maar de prijzen van hun toestellen liggen rond de vijf- á zeshonderd euro. De prijs van de 16 GB versie OnePlus One ligt op slechts driehonderd dollar, omgerekend 240 euro.

Het toestel draait op Cyanogen. Dit besturingssysteem is een Android-versie die de gebruiker nog meer vrijheid geeft om een telefoon te personaliseren. Telefoons moeten hiervoor ‘geroot’ worden en dat gaat nog wel eens fout. Bij deze OnePlus One hoeft dat dus niet meer.

Het toestel is met deze unieke eigenschappen in een korte tijd een groot succes geworden. Helaas worden de uitnodigingen niet aan de lopende band verspreid. Ze worden verstrekt aan onder andere bestaande klanten en actieve leden op hun forum. Dat maakt de komende actie dus nog interessanter. Je hebt namelijk één uur de tijd om het toestel zonder uitnodiging te bestellen. De actie vindt plaats op 27 oktober van 16.00 tot 17.00 uur (GMT+1).

 

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Jan Jaap

Gelukkig mag ik uit ervaring meedelen dat dit echt een geweldig toestel is! Heerlijk snel, niet te zwaar, en ja, lekker groot 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond