Deel dit artikel
-

Online mediaman/-vrouw van het Jaar: Jacco Bouw en Janneke Niessen

Jacco Bouw en Janneke Niessen zijn gisteren tijdens Emerce’ Digital Marketing Live! uitgeroepen tot Online Mediaman en Mediavrouw van het Jaar 2011.

De jaarlijks terugkerende prijzen werden gisteren uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Westergasfabriek te Amsterdam. Daar waren woensdag en donderdag 3.200 bezoekers op Emerce’ eerste Digital Marketing Live! event.

Aan het einde van de dag ontvingen Niessen en Bouw de Adwards, de online mediaprijs.

De andere genomineerden bij de mannen waren: Alex Stil en Roy Scheerder. Bij de vrouwen waren dat Isabel Mosk en Xaviera Ringeling.

De Adwards 2011 zijn georganiseerd in samenwerking met Online Marketing Group en mogelijk gemaakt door de sponsors Cendris OnLine en Tripolis.

Deel dit bericht

4 Reacties

M. Roelofs

Van Harte allen. Ik hoor uit meerdere hoeken dat het verdiend is.

Ely Hackmann

Ik zie Jacco, samen met Niek en Arjan nog beginnen daar in Barneveld en dat dit: een verdiende beloning.

Geert

Gefeliciteerd! Het is alleen niet duidelijk in het artikel waarom ze de prijs gewonnen hebben en waar ze nu werken, op zilch interressante informatie

Hermien Embsen

Nooit te laat om deze winnaars te feliciteren. Ik ontmoette Jacco in 2010 in Shanghai tijdens een groepsreis, waarin meerdere ouders zaten van kinderen die naar China waren vertrokken voor business. Die kinderen kenden elkaar natuurlijk al lang. Heel bijzonder. Jacco van harte proficiat en Janneke natuurlijk ook. Veel succes de komende jaren.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond