Deel dit artikel
-

Oprichter Relatieplanet haalt nieuwe datingsite uit de lucht

Chris van Tuijl, de oprichter van Relatieplanet, heeft zijn nieuwe datingsite Relatie.nl uit de lucht gehaald. Telegraaf Media Groep (TMG), aan wie hij Relatieplanet ooit verkocht, sommeerde hem zijn nieuwe initiatief te staken. (meer…)

Deel dit bericht

8 Reacties

John

25.000 EU per dag verliezen is natuurlijk ook voor iemand met veel geld, veel geld 🙂

Johan

Brutale actie van die van Tuijl. Zou mooi worden als iemand zijn bedrijf verkoopt om vervolgens met de koper te gaan concurreren.

Overigens wel een mooie domeinnaam. Had ie zeker nog ergens liggen 🙂 Had TMG moeten opeisen…

Irene

@Johan, hoezo brutale actie. Als een conccubeding is afgelopen ben je toch vrij om te doen wat je wil. Daar zijn deze bedingen voor. Dat hij met Relatie.nl nu Relatieplanet.nl en al die andere dating sites gaat beconcurreren is zijn goed recht. Ben wel benieuwd naar het vervolg in deze soap. Vindt niet sterk van de Telegraaf dat ze het niet gewoon buiten rechte hebben opgelost. Nu geven ze relatie.nl veel publicity…

Johan

Kennelijk is zijn concurrentiebeding nog niet afgelopen toch? Als je even leest zie dat dit (volgens de uitgever) op 8 oktober pas afloopt. Dan is het dus zeer brutaal dat ie met de koper gaat concurreren.

Jannemiek Starkenburg

@Johan, beide partijen vinden natuurlijk wat anders. Dat TMG vindt dat het concurrentiebeding pas op 8 oktober afloopt, dat vindt Van Tuijl niet. Dat is onderwerp van discussie tijdens de rechtszaak. Van Tuijl liet eerder weten (zie het gerelateerde artikel in de rechterbalk) dat het een technische discussie is die gaat over de manier van aandelenoverdracht en het daadwerkelijke tijdstip van levering toentertijd van de laatste 30 procent van de aandelen.

Andre Opdam

Klinkt als een echtscheiding, dan is relatie.nl toch een mooi alternatief voor een nieuw contact. Wellicht kan TMG zich daar inschrijven dan vinden ze vast heel snel een partner en andersom om natuurlijk ook, Van Tuijl kent de kracht van zijn eigen concept. Omdat nu via de rechter af te dwingen, dat is geen liefde. Daar wordt niemand gelukkig van. Behalve advocaten, die verdienen heerlijk. Dus kom op, samen regelen.

Sent Wierda

TMG weet al jaren, althans had kunnen en moeten weten, dat Relatie.nl (in handen van Van Tuijl) een bedreiging kan worden voor Relatieplanet.nl
Want Relatie.nl bestond al voordat Relatieplanet.nl het levenslicht zag.

Bart

Wat een gedoe met al die datingsites. Het gaat alleen maar om het geld. Veel profielen zijn sowieso nep. Je mag lekker betalen, dat is het. Maar meestal kun je je gratis aanmelden bij een datingsite. Daarna meld je je gewoon aan bij http://www.zoekcontact.site88.net

Dan kun je gratis mailen met iedereen die op een datingsite staat.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond