Deel dit artikel
-

PAPER app brengt beste van Parool, Volkskrant, AD en Trouw

Oud-hoofredacteur van Het Parool Barbara van Beukering heeft vandaag PAPER gelanceerd, een dagelijks online magazine met hoogtepunten van Persgroep-titels.

Het gaat om een selectie van artikelen uit Volkskrant, Trouw, Algemeen Dagblad, Het Parool, De Morgen en een aantal regionale dagbladen.

‘Ik word gek van alle informatie die de hele dag tot me komt via social media, nieuwsbrieven, websites, blogs en pushberichten. Maar aan de andere kant wil ik wél van alles op de hoogte zijn, niks missen en overal over kunnen meepraten,’ zegt Van Beukering.

Voor 5,95 euro per maand ontvangen abonnees iedere dag op 12.00 uur artikelen in de app. De selectie wordt door de redactie bepaald, en aangevuld met bijdragen van eigen columnisten en auteurs.

Van Beukering (48) werkte na de School voor de Journalistiek bijna tien jaar voor televisie bij onder meer TROS, AVRO en RTL. Acht jaar geleden werd ze benoemd tot hoofdredacteur van Het Parool, de krant die ze op 31 december 2014 verliet om PAPER op te zetten. Zij rekent op 10.000 abonnees.

Deel dit bericht

3 Reacties

Richard

Dussss alles wat ook al in Blendle staat?

Ja jongens die gaat een succes worden.

“Zij rekent op 10.000 abonnees.” Ik zou alvast een persbericht klaar leggen dat de aantallen toch tegen vallen. Waarschijnlijk door het gebruik van internet 😉

Mirthe

Iedere dag om 12.00 uur de berichten…ik hoop dan 12.00 ’s nachts, want is lees Blendle altijd in de trein…slagingskans Paper 0,00%. Stuiptrekking van de Persgroep hihi

J.P.Manshanden

Je kunt zoo moeilijk met jullie in contact komen via bv Email

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond