Deel dit artikel
-

Parcel International investeert in starter Pluplus

Logistiek expert Parcel International neemt een minderheidsbelang in Pluplus uit Amsterdam, een starter op het gebied van same day deliveries.

Fysieke retailers met een webwinkel kunnen binnen twee uur na onvangst van een internetbestelling de pakketjes afleveren bij de klant. Dat is de propositie van Pluplus, dat zojuist bekendmaakte dat het groeigeld ontvangt van Parcel International uit Rotterdam.

Oprichter Jorik Bremer: “We bieden technologie die retailers en koeriers samenbrengt. Nederland kent 4500 koeriers met auto’s en fietsen die overwegend lokaal opereren. Op deze groep richten we ons. Winkels hoeven in de check-out van hun site enkel een code op te nemen om de twee uurs-leveringsoptie aan te bieden.”

Parcel International is een gevestigde naam als partij die het aanbod van grote vervoerders als FedEx, UPS, TNT en DPD gebundeld aanbiedt als vervoersoptie. Daar voegt het via de nieuwe participatie ook het lokale aanbod aan toe.

Directeur Bremer van Pluplus maakt over enkele weken zijn eerste retailklanten bekend. “Fysieke retailers kunnen via ons klanten bedienen binnen een radius van zestien kilometer van hun winkels.”

Foto: Jesse Milan (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Ramadhin

Minn reserveringsnr 1005002593 een grill/bakoven het zou vandaag bezorgd worden mr ze zyn nt geweest. Grt ramadhin

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond