Deel dit artikel
-

Parcelbox4u begint crowdfundingcampagne

Een nieuwe fabrikant van pakketbussen, te plaatsen bij de voordeur, begint zijn crowdfundingcampagne. Hiermee begint ook de promotiecampagne van Parcelbox4u, dat internationale ambities heeft.

Een nieuwe speler die zich begeeft op de logistieke markt. Hij bemoeit zich niet zozeer met vervoer maar met de aflevering en retournering van bestellingen bij webshops. Met ‘pakketjes ontvangen als je niet thuis bent’, legt Parcelbox4u uit Soest simpel uit hoe de dienst werkt.

Het idee werd iets meer dan een jaar geleden geboren. De eerste bekendmaking aan de consumentenmarkt is nu met de publieke zoektocht naar geld onder het publiek: 97.500 euro. De oprichters van het bedrijf hopen komende twee maanden minstens vierhonderd afnemers te vinden die een pakketbus voor hun huis willen zetten. Kosten: 129 euro. Uitlevering: vanaf de jaarwisseling.

Het idee van de pakketbus is niet nieuw. Deutsche Post heeft ze al in Duitsland staan en De Buren sprak een jaar geleden al over het de plannen hiermee. De Nederlandse startup wil goede, betaalbare kluizen leveren om een groot probleem in de last mile op te lossen: consumenten die niet thuis zijn om pakketjes aan te nemen.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond