Deel dit artikel
-

Payleven start verkoop bij Apple Stores

Het mobiele betaalsysteem Payleven heeft een distributieovereenkomst met Apple gesloten. Het mag zijn draagbare pinterminals via de fysieke en digitale kanalen van Apple gaan verkopen.

In Nederland gaat dat nu om twee fysieke winkels, met nog twee op komst, en de webwinkel van de Amerikaanse computermaker. Daarnaast breidt Payleven zijn bereik uit in Duitsland, Engeland, Italië en Spanje.

Ernst Moorman van Payleven in Nederland: “Het is voor ons een acquisitiekanaal met een grote speler met veel winkels. Daarnaast is het goed voor de uitstraling van je product als het verkrijgbaar is bij Apple. Daar kom je niet zomaar te liggen. Je moet door een lang en lastig selectietraject. Een betalingsproduct als het onze is lang niet bij iedereen, ondernemers en particulieren, bekend. Dit is wel een teken van vertrouwen.”

Payleven is een van oorsprong Duits product dat sinds drie maanden ook in Nederland wordt vermarkt. Het is een kastje waarmee ambulante ondenemers hun klanten kunnen laten pinnen via de mobiele telefoon. “Denk aan glazenwassers, taxi’s, kleine horeca, B&B’s en bijvoorbeeld seizoensgebonden ondernemers.” Zij hoeven enkel het extra kastje bij zich te dragen en 2,75 procent aan transactiekosten af te staan.

Deel dit bericht

1 Reactie

Nuvopos

Naast Bitcoins is ook de Payleven PIN-reader geïntegreerd binnen de Kassa App van http://Nuvopos.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond