Deel dit artikel
-

Payleven verlaagt tarief

De leverancier van mobiele betaalterminals Payleven verlaagt zijn tarief in Duitsland aanmerkelijk. In Nederland is daar voorlopig geen sprake van.

Payleven verlaagt zijn tarief in Duitsland van 2,75 procent tot 0,90 procent per betaaltransactie. Concurrenten als iZettle en SumUp verlaagden hun tarieven maanden geleden al. De Duitse startup volgt nu.

Ernst Moorman van het Nederlandse filiaal: “Bij ons staat geen prijsverlaging op de roadmap. De propositie naar ambulante ondernemers is duidelijk genoeg: lage transactiekosten en een lage aanschafwaarde van de hardware.”

Payleven en diens concurrenten leveren een combinatie van hard- en software voor kleine en middelgrote ondernemers die veel op locatie werken. Een kastje met een gleuf voor creditcard in bankpassen communiceert per Bluetooth naar telefoon of tablet en daarna per mobiel internet naar betalingsverwerkers.

Moorman zegt dat de lokale activiteiten ‘flink groeien’, maar kan geen cijfers geven om die claim te staven. Zijn producten liggen in Nederland in de schappen bij onder meer Apple en Staples.

Deel dit bericht

4 Reacties

Bart Jaspers

De betaalmarkt wordt een [war zone]. Betalen wordt gratis. Smart CRM en personalized pricing wordt het ding.

JRW

Payleven kan maar beter het tarief aanpassen. De recente (beperkte) aanpassing maakt dat het nog steeds veel duurder is dan in Duitsland. En dat terwijl NL een uitstekende betaal-infrastructuur heeft waar hoge prijzen niet nodig zijn. Gezien de vele haperingen in het systeem van Payleven overweeg ik toch een (duurder) vast of mobiel pinsysteem aan te schaffen. Het gat met die systemen is dermete beperkt dat het wellicht interessant is toch over te stappen. payleven moet gewoon beter zijn best doen. Beter systeem of lagere tarieven.

Team payleven

Beste JRW, wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Heb je al de laatste versie van de app geïnstalleerd die afgelopen week online is gebracht? We zouden je verder graag willen helpen. Zou je daarom een e-mail willen sturen naar service@payleven.nl? Met vriendelijke groet, Team payleven

Frank

Naast dat Payleven zijn tarieven verlaagt viel me wel op dat er heel veel sites en een aantal grote bedrijven dit aanbied. Een hele wildgroei met verschillende aanschaf tarieven. Zelf heb ik hem besteld via https://payleven.nl/go/yx4d7y, een kortingslink om hem rechtstreeks bij Payleven aan te schaffen, goedkoop en wel zo prettig, scheelde mij 20 euro…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond