Deel dit artikel
-

Pebble lanceert nieuwe productlijn op Kickstarter

Pebble heeft zijn volgende productlijn op Kickstarter gezet. Het gaat om fitness smartwatches met ingebouwde hartslagmonitors en activiteitentracking – Pebble 2 en Pebble Time 2 – en hardloopgadget Pebble Core.

Pebble Core is in feite geen slim horloge. Je klemt het apparaatje gewoon vast aan je kleding of stopt hem in je zak. Pebble Core streamt muziek via Spotify, houdt je locatie bij via GPS en kan op basis van je locatie een noodsignaal uitzenden als dat nodig is.

Pebble 2 is de opvolger van de eerst Pebble-smartwatch. De batterij gaat nu minimaal een week mee en het scherm is zowel bij daglicht als binnen leesbaar. Daarnaast heeft de smartwatch een lens met antikraslaag, is hij tot op dertig meter diepte waterbestendig en heeft hij een ingebouwde microfoon voor snelle gesproken reacties en opmerkingen.

Pebble 2 is verkrijgbaar via Kickstarter in vijf sportieve kleuren vanaf 99 dollar en wordt vanaf september 2016 verzonden.

Pebble Time 2 is gemaakt van roestvrij staal en is beschikbaar in goud, zilver en zwart. Met zijn ingebouwde hartmonitor en microfoon is hij net als Pebble 2 gericht op fitness: een premium smartwatch voor de actieve professional, dus. Na één keer opladen gaat de batterij tot tien dagen mee. Pebble Time 2 is vanaf 169 dollar verkrijgbaar via Kickstarter en wordt verzonden vanaf november 2016.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond