Deel dit artikel
-

Piet Coelewij nieuwe CEO wehkamp

Piet Coelewij wordt, als de AFM zijn goedkeuring verleent, CEO van wehkamp. Dat laat de retailer vandaag weten.

Coelewij volgt Gert van de Weerdhof op, die in maart met ruzie vertrok. Het moederbedrijf van wehkamp, RFS Holdings, is vorig jaar overgenomen door de Britse durfinvesteerder Apax en die heeft een andere opvatting over de te volgen koers. De Brit Jonny Crow nam tot dusverre de zaken waar.

Coelewij begon zijn loopbaan bij Philips en Amazon.com. Recentelijk was hij Managing Director Europe en Vice President Global operations bij Sonos.

Volgens de Voorzitter van de Raad van Commissarissen Tom Hall (Apax) brengt Coelewij naar wehkamp ‘veel kennis en ervaring met zich mee, zowel in de industrie als ook qua leiderschap.’

Deel dit bericht

1 Reactie

Ingrid Monster - 1963

Hoop dat hij eerst zijn advertenties aanpast betreft zijn ‘vaatwassers’. ‘Wij nemen oude mee en installeren de nieuwe’. Wel erbij zeggen dat het voor een oude vrouw alleen zo niet opgaat. De oude moet je zelf ontkoppel en aan de voordeur zetten waarbij het personeel dat de nieuwe brengt er zo snel mogelijk vandoor wilt zonder ook maar te installeren, een totale aanfluiting CEO.
Daar moet je dan 500 euro betalen, no way.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond