Deel dit artikel
-

PSV lanceert nieuwe site en app

PSV heeft een nieuw online platform gelanceerd, bestaande uit een website en app. De site draait op XperienCentral, het CMS van GX Software, dat ook de app voedt met content.

Het nieuwe platform is een belangrijk onderdeel van het Connected Stadium, een innovatief project waarbij draadloos internet en digitale diensten samenkomen om de offline stadionbeleving van PSV-supporters te verbeteren.

De nieuwe Psv.nl – voorzien van een responsive redesign – is gemaakt volgens het tablet first-principe. Dat betekent dat de site in eerste instantie is ontworpen voor mobiele gebruikers. Mobiel gebruik onder PSV-supporters neemt namelijk sterk toe: 79 procent van de kaarthouders heeft een smartphone

PSV onderzoekt momenteel met welke vervolgstappen de stadionbeleving van individuele PSV-supporters nog verder kan worden verbeterd. De toekomstige opties zijn: een second screen met videobeelden en real time statistieken, location-based pushberichten om arriverende bezoekers te wijzen op beschikbare parkeerplaatsen, een dienst waarmee PSV-supporters hun consumpties voor in de rust vast kunnen bestellen en betalen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Serge

Persoonlijk vind ik het allemaal wat te wit, te kaal. Maar dat is subjectief. Wat wel echt slecht is, is dat oude URL’s niet netjes worden geredirect. Dat is het eerste waar je aan moet denken bij een nieuwe website.

Deze gaat bijvoorbeeld fout:
http://www.psv.nl/Agenda.htm

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond