Deel dit artikel
-

Reaal laat appgebruiker punten verzamelen

Reaal lanceert een nieuwe app waarmee klanten eenvoudig verzekeringszaken regelen via hun smartphone. Klanten kunnen op ieder gewenst moment een verzekering afsluiten, noodnummers raadplegen en vragen stellen. Ook zijn er waardepunten te verzamelen.

De app, genaamd Reaal Dichtbij, biedt klanten een overzicht van hun lopende polissen. Ook kunnen ze snel een premie berekenen van een doorlopende reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering en deze meteen afsluiten.

Uniek is volgens de verzekeraar de puntenbeloning die klanten ontvangen voor het gebruik van de app. Gebruikers verdienen punten door hun ervaringen met producten of de app te delen via hun sociale netwerken of door een verzekering af te sluiten.

Maar ook via de fun feature ‘surprise’ waarmee je door te schudden met je telefoon verrast wordt met een beloning. Klanten kunnen hun punten inwisselen voor verschillende cadeaus zoals een tegoedbon voor Netflix, iTunes of Spotify.

De app is volgens Reaal het startpunt voor verdere digitalisering. De Reaal app is gerealiseerd in samenwerking met het moederbedrijf van VIVAT, de Anbang Group.

De volgende stap is het toevoegen van nieuwe functionaliteiten zoals schade melden, het aanbieden van meer verzekeringsproducten en het toevoegen van contactgegevens van de financieel adviseur.

De app is op dit moment alleen beschikbaar voor iOs. Reaal verwacht eind april de uitrol voor Android.

untitled

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond