Deel dit artikel
-

Remie Bolte nieuwe CTO van Starred.com

Remie Bolte verlaat het technisch team van funda.nl om aan de slag te gaan als CTO van recensie- c.q. onderzoeksdienst Starred.com.

Bolte werkte vijf jaar als Head of IT Infrastructure & Operations bij de huizensite van de NVM. In zijn nieuwe rol bij de Amsterdamse startup wordt hij als CTO verantwoordelijk voor de groei van het development team en het voorbereiden van de internationale expansie van Starred.

Oprichter en directeur Lars van Wieren: “Zijn ervaring op het gebied van het beheer van een high-traffic, high-available omgeving brengt nieuwe inzichten naar Starred.”

Van Wieren verhuist in Juli naar Londen om daar de Engelse markt te bewerken. Binnen enkele maanden worden ook activiteiten in Scandinavië en Duitsland opgestart.

Het bedrijf verricht korte, snelle en daarom nuttige, praktisch bruikbare onderzoekjes voor bedrijven, zowel onder de eigen mensen, de klanten/leveranciers als eindconsumenten. Tot de klantenkring behoren onder meer Adyen, Spotify, YoungCapital, TravelBird en Wehkamp.

Foto: Moyan Brenn (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Vincent

Mooie move Remie, van harte gefeliciteerd!

Leonard Wolters

Lekker bezig Lars!!

Pam@funda

Heel veel succes Remie!

Astrid en Peter

Veel succes en werkplezier, P&A

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond