Deel dit artikel
-

Rocket brengt ‘culinaire’ online fietsbezorging naar Nederand

Rocket Internet brengt Foodora naar Nederland, een bezorgingsdienst die per fiets bestellingen van restaurants komt brengen. Het gaat om restaurants die niet zijn aangesloten bij de reguliere bestelsites.

Foodora werd eind vorig jaar opgericht in Duitsland en is inmiddels actief in zeventien steden in twaalf landen. Dat is typisch hoe Rocket Internet bedrijven neerzet: een duidelijke propositie in een afgebakende markt die zo snel mogelijk internationaal wordt uitgerold.

Het bedrijf levert op iedere gewenste locatie ‘lekkere en gezonde gerechten’. Die zijn afkomstig van restaurants die doorgaans niet met thuisbezorgers werken. Amsterdam is vooralsnog de enige stad waar Foodora werkt met zestig restaurants. Onder hen: SLA, Beter & Leuk Par Hasard, Coffeeconcepts, Supermercado, Jacketz, de Turk, Holy Ravioli, Yoghurt Barn, Wagamama, Geflipt, Friska en Da Portare Via.

“We zorgen voor kwaliteit door restaurants te selecteren op hun concept, online waarderingen van gasten, reviews en door onze klanten te vragen naar hun favoriete restaurants en hotspots. Zo maken we lekker en gezond eten voor iedereen overal beschikbaar,” vertelt Vincent Hosman, Country Manager van Foodora Nederland. “Met onze fullservice oplossing kunnen restaurants zich concentreren op het bereiden van heerlijke gerechten. Wij halen de maaltijd op en bezorgen het bij de klant.”

Het bedrijf werkt in specifieke postcodegebieden waardoor maaltijden gemiddeld binnen veertig minuten per fiets kunnen worden afgeleverd. Klanten betalen voor hun maaltijden online met IDEAL, creditcard of PayPal.

Deel dit bericht

1 Reactie

Hidde

Daar hebben we toch Tante Bep (http://tantebep.nl/) al voor?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond