Deel dit artikel
-

Roger Kenbeek weg bij Zanox

Roger Kenbeek verlaat de tweekoppige directie van affiliatenetwerk Zanox. Zijn laatste klus was de afronding van de samenvoeging van Zanox en M4N.

Het bericht over Kenbeeks vertrek wordt gemeld door het doorgaans goed geïnformeerde Affiliateblog.

Directeur Thomas Joosten bevestigt aan Emerce: “Roger heeft gisteren afscheid genomen in operationele zin. Hij blijft wel bij het bedrijf betrokken vanuit een adviserende rol. Dat gaat om zijn vakinhoudelijke kennis en zijn kennis van het Zanoxnetwerk.”

Hij omschrijft Kenbeek als ‘ondernemend ingesteld’ en ‘iemand die kansen in de markt ziet’, wat erop kan duiden dat de vertrokken directeur zich binnenkort laat zien met een nieuw bedrijf.

De leiding van het lokale fusiebedrijf Zanox/M4N komt in handen van Thomas Joosten. Hij stond aan de wieg van Mbuyu, het bedrijf dat zijn naam later wijzigde in M4N. In juni 2011 maakte Zanox bekend dat het M4N zou overnemen.

Joosten komt in een internationale context te werken, aangezien het moederbedrijf in Duitsland is gevestigd. Zanox claimt dat het Europees marktleider is op het gebied van affiliatemarketing. Het Europese netwerk is zelf ook het resultaat van een samengaan van meerdere bedrijven. Zanox ging in 2010 samen met Affiliate Window en Buy.at. Het eigendom is in handen van Axel Springer en Publigroupe die respectievelijk 52,5 en 47,5 procent van de aandelen hebben.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond