Deel dit artikel
-

Salesforce koopt wolkenkrabber in San Francisco

Salesforce heeft ook aan zijn eigen Salesforce Tower, momenteel in aanbouw in San Francisco, niet genoeg. Het Amerikaanse bedrijf heeft voor 640 miljoen dollar een 41 verdiepingen hoog kantoorgebouw aan Freemon Street gekocht.

Salesforce huurt daar momenteel al meer dan de helft van de capaciteit, maar het wil nu alle ruimte benutten. Ook komen er kantoren aan Mission Street.

Salesforce wordt ook de grootste huurder van de Salesforce Tower, met 61 verdiepingen het hoogste kantoorgebouw van San Francisco. Voor de huur van dertig verdiepingen betaalt het bedrijf de komende 15 jaar 560 miljoen dollar.

Aanvankelijk waren er plannen voor een eigen campus in South of Market,  het laagbouwgebied van San Francisco, maar die plannen werden in 2012 geschrapt omdat Salesforce te snel groeide.

Het bedrijf is met 5000 werknemers een van de grootste werkgevers uit de regio. Wereldwijd heeft het bedrijf 15.000 mensen op de loonlijst staan.

Deel dit bericht

1 Reactie

van Deurzen

Haha die video: met de fiets en de trein naar het werk, straten met Audi’s en Teslas. Fietsenrekje voor de deur. Trein is de NL dubbeldekker… Ehh is dit wel de USA??

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond