Deel dit artikel
-

Samsung en SAP gaan zakelijke software ontwikkelen

Samsung en SAP gaan gezamenlijk enterprise software ontwikkelen voor mobiele apparaten. Daarmee treden ze in de voetsporen van IBM en Apple.

Samsung en SAP zeggen dat ze het beste van twee werelden willen combineren. Zo komt er in elk geval een gezamenlijke betaaloplossing. De nadruk zal verder liggen op beveiliging en integratie met de zakelijke software van SAP, waaronder het databasesysteem HANA. Toepassingen liggen op het gebied van marketing, verkoop en planning.

Samsung heeft echter nog een grote achterstand in te halen. De tablets van het bedrijf zijn nog niet gemeengoed bij grote ondernemingen.

In juli kwamen Apple en IBM overeen dat zij ruim honderd enterprise-apps voor de iPhone en iPad gaan ontwikkelen, met name voor markten als de gezondheidszorg, banken en retail. IBM gaat verder iPhones en iPads aan zijn klanten leveren.

Deel dit bericht

1 Reactie

Martin Southdam

Interessante ontwikkelingen komen er aan zo te zien. Als recruiters voor de gezondheidszorg zien we inderdaad veel mobiele apparaten naar boven drijven. Persoonlijk ben ik een voorstander van Android en Samsung dus ben benieuwd wat voor ontwikkelingen we in de life sciences mogen verwachten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond