Deel dit artikel
-

Schevernels verlaat directie VNU Media

Quintin Schevernels verlaat VNU Media als operationeel directeur. De gehoopte groei en schaalvergroting bleven uit door de economische crisis, waardoor er een kapitein te veel was op het schip.

Schevernels maakte zijn vertrek, per 1 april, gisterenavond bekend met een persoonlijk bericht aan zijn zakelijke relaties. Hij schrijft: “Helaas heeft de economische crisis echter op diverse andere vlakken roet in het eten gegooid. Dit heeft onder andere gevolgen gehad voor de schaal en structuur van het bedrijf.”

Het roet bestaat er vooral uit dat zijn functie begon te overlappen met die van CEO Erik Hoekstra. De operationeel directeur treedt daarom terug. Hij blijft wel als aandeelhouder betrokken bij de organisatie. “Ik ga op zoek naar een nieuw avontuur.”

Schevernels werkte tot vijf jaar geleden bij Telegraaf Media Groep als directeur Classified Media.

VNU Media is eigenaar van titels als Intermediair, Tweakers, Nationale Vacaturebank en Computable. De meeste uitgaven zijn in belangrijke mate afhankelijk van de exploitatie van reclameruimte met vacatures. Die zijn er in de huidige economische situatie minder dan nodig voor de groei waar VNU Media op hoopte.

Tot de aandeelhouders behoren, naast Schevernels en Hoekstra, de investeringsbedrijven 3i en H.I.G. Capital.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond