Deel dit artikel
-

Shoeby opent allereerste ‘fysieke webshop’

Donderdag opende Shoeby in Eindhoven samen met retailbureau Kega een fysieke webshop onder de naam Shoeby Smart Store. De onbemande en onbevoorrade winkel bevindt zich aan de Emmasingel in Eindhoven. De etalage van de vestiging is omgebouwd tot online winkelomgeving met als middelpunt een interactief aanraakscherm dat toegang geeft tot de webshop van Shoeby.

In eenvoudige stappen kunnen klanten artikelen bestellen en direct afrekenen via de pinterminal. De bestelde producten worden binnen enkele werkdagen thuis of in een Shoeby-vestiging naar keuze afgeleverd. Het streven is op termijn 365 dagen open te zijn.

In 1981 werd de allereerste Shoeby winkel geopend in Den Bosch. Het duurde niet lang voordat de retailformule landelijk kon worden toegepast. Inmiddels zijn er 250 vestigingen verspreid in Nederland en België, maar een fysieke webwinkel was er nog niet.

Het is het tweede vernieuwende retailconcept in Eindhoven in korte tijd. Maurice Steenbergen opende een dezer dagen aan de Rechtestraat in Eindhoven Boqz: hier  kunnen (internet)ondernemers een box van 60 bij 45 centimeter huren. Onbemand is deze winkel niet.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond