Deel dit artikel
-

Shopping 2020 gaat door als ShoppingTomorrow

Het onderzoeksprogramma Shopping2020 gaat door onder een nieuwe naam ShoppingTomorrow. Dat zal vanavond bekend worden gemaakt op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Dan ook overhandigt het onderzoeksprogramma het boek ShoppingTomorrow aan Tweede Kamerlid Kees Verhoeven, bol.com directeur Daniel Ropers en Miša Džoljić, CEO van Nyenrode Business Universiteit.

Het boek bundelt de bevindingen van dertig expertgroepen en 660 experts in dertig hoofdstukken en 450 pagina’s. ‘Hoe winkelt de consument in 2020 en hoe kan B2C-ondernemend Nederland succesvol inspelen op de grote veranderingen die gaan komen?’ is de vraag die de experts uit de retail-, reis- en financiële branche zich het afgelopen jaar stelden.

Volgens Jorij Abraham, Program Manager Shopping2020, is met de publicatie van het boek een eerste fase van Shopping2020 afgerond. ‘Omdat een goede voorbereiding op wat de toekomst ons biedt nooit is afgelopen, hebben we besloten het programma te continueren. Ook in 2015 zullen de expertgroepen zich verder inzetten om de toekomst van retail en alle bijbehorende aspecten, zoals inkoop & supply chain, wetgeving en marketing, duidelijk in beeld te brengen.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond